Добро пожаловать на наш сайт!
Мы специализируемся на
аренде автокранов в Полтаве
грузовых перевозках в Полтаве
грузовых перевозках в Полтавской области
аренде спецтехники
аренде вакуумной машины

Автосоюз-Украина - легко с тяжелым!

Наша компания готова предложить Вам эффективное решение непростых задач, связанных с транспортировкой грузов любой сложности или переездом по Полтаве, области и всей Украине.

  • Честные цены – никаких дополнительных платежей
  • Мы ответственны и пунктуальны
  • Четкая работа с документами
  • Особые условия для постоянных клиентов

Мы предоставляем перевозки грузов автомобильным транспортом и оказываем услуги по аренде спецтехники по Полтаве, Полтавской области и Украине. Перевозки любой сложности, от небольших "догрузов"  до  негабаритных и тяжеловесных грузов. Одна их важных особенностей работы нашей компании является внимание к людям, с которыми мы сотрудничаем. Внимательное отношение проявляется в ответственности за груз наших клиентов. 
Мы стараемся оправдать доверие наших клиентов и быть гибкими, строим отношения на принципах партнерства и взаимной выгоды, и самое главное - мы ценим грузы так как ценят их наши заказчики! 
Автосоюз-Украина - мы всегда готовы к диалогу и видим в нем возможность для развития. 

Вам необходима надежная компания для осуществления перевозок по Полтаве, Полтавской области или Украине? Компания "Автосоюз-Украина" - готова предложить свои услуги в области грузовых перевозок. Наш автопарк разнообразен, от малотоннажных автомобилей до фур грузоподьемностью 30т. Так же целый ряд спецтехники: вакуумная машина 8 кубов, 12 кубов, автоцистерна, автокраны любой грузоподьемности. А так же услуги манипулятора от 1-й тонны!

Наши преимущества:

Честные цены – никаких дополнительных платежей
Мы ответственны и пунктуальны
Четкая работа с документами
Особые условия для постоянных клиентов

 

 

Перевозка Автокрана в Полтаве

Перевозка Автокрана в Полтаве

Rate this article 1 Vote
Hits: 361
  • Category
    Architecture
  • Tool
    Corel Draw, 3D Max
  • Client
    Phillip
  • Date
    2017

The roasting process is what produces the characteristic flavor of coffee by causing the green coffee beans to change in taste. Let’s dive back into coffee science, shall we?

Process

The vast majority of coffee is roasted commercially on a large scale, but small-scale commercial roasting has grown significantly with the trend toward “single-origin” coffees served at specialty shops. Some coffee drinkers even roast coffee at home as a hobby in order to both experiment with the flavor profile of the beans and ensure themselves of the freshest possible roast.

The coffee-roasting process follows coffee processing and precedes coffee brewing. It consists essentially of sorting, roasting, cooling, and packaging but can also include grinding in larger-scale roasting houses. In larger operations, bags of green coffee beans are hand- or machine-opened, dumped into a hopper, and screened to remove debris. The green beans are then weighed and transferred by belt or pneumatic conveyor to storage hoppers. From the storage hoppers, the green beans are conveyed to the roaster. Initially, the process is endothermic (absorbing heat), but at around 175 °C (347 °F) it becomes exothermic (giving off heat). For the roaster, this means that the beans are heating themselves and an adjustment of the roaster’s heat source might be required. At the end of the roasting cycle, the roasted beans are dumped from the roasting chamber and air cooled with a draft inducer.

Equipment

The most common roasting machines are of two basic types: drum and hot-air, although there are others including packed-bed, tangential and centrifugal roasters. Roasters can operate in either batch or continuous modes. Home roasters are also available.

Drum machines consist of horizontal rotating drums that tumble the green coffee beans in a heated environment. The heat source can be supplied by natural gas, liquefied petroleum gas (LPG), electricity, or even wood. The most common employ indirectly heated drums where the heat source is under the drum. Direct-fired roasters are roasters in which a flame contacts the beans inside the drum; very few of these machines are still in operation.

The most common roasting machines are of two basic types: drum and hot-air, although there are others including packed-bed, tangential and centrifugal roasters.

Hot-air roasters force heated air through a screen or perforated plate under the coffee beans with sufficient force to lift the beans. Heat is transferred to the beans as they tumble and circulate within this fluidized bed. Some coffee roasters use names for the various degrees of roast, such as City Roast and French Roast, for the internal bean temperatures found during roasting.